Logo Generalitat de Catalunya
Català  |  Castellano  |  English
Contacte

Introducció Instal·lacionsActivitatsCom arribarTurisme

L’Aeròdrom de La Cerdanya us dóna la benvinguda, tant si ens visites per aire o per terra. Si vens volant, t’oferim els nostres serveis de benzina, hangaratge, i restauració. Si vens per terra, podràs gaudir de la gran varietat d’activitats aèries que ofereix: des de vol sense motor a aerostació passant per cursos de pilot privat, pilot d’ultralleuger, i molt més.

Situació Privilegiada
Situat entre Das i Fontanals, molt a prop d’Alp, l’Aeròdrom de La Cerdanya gaudeix d’una ubicació inmillorable tant per la pràctica d’esports aeris com per actuar de punt d’entrada a la vall pel turisme aeri.

Disposa d’una gran varietat de destinacions a menys de 30 minuts de vol a totes dues bandes de la frontera, un ampli ventall de serveis i activitats aeronàutiques al propi camp, i està envoltat per una inacabable oferta gastronòmica, esportiva, i turística.
Des del punt de vista meteorològic, el microclima present a La Cerdanya converteix a l’Aeròdrom en el que gaudeix de més dies de sol a l’any de tota Europa.

Símbol de l'esperit aeronàutic ceretà
Construït a arrel de la creació, al 1971, del ja desaparegut Aero Club de La Cerdanya, l’Aeròdrom va créixer gràcies a l’activitat de Vol sense motor amb el Club de Vol a Vela La Cerdanya, que després s’acabaria integrant com a secció de l’Aero Club Barcelona-Sabadell.

Com a part del nou pla d’Aeroports de la Generalitat de Catalunya, la gestió del camp, que és propietat de la Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal de La Cerdanya, va ser posada a concurs l’any 2008, resultant escollit el consorci Gestió Aeronàutica Ceretana, S.L. format per l’Aero Club Barcelona-Sabadell, CAT Helicòpters, Masella, i La Molina.

Un aeròdrom que s'integra amb el seu entorn
L’Aeròdrom de La Cerdanya s’amalgama perfectament amb l’inigualable entorn natural, amb aeronaus que permeten apreciar en la seva esplendor la bellesa del paisatge de la serralada del Cadí i els Pirineus.

L’activitat principal del camp és el vol sense motor, també anomenat vol a vela, que permet veure La Cerdanya volant com ho fan els ocells, ascendint sobre les muntanyes gràcies a les corrents d’aire calent.
També des del camp s’enlairen els globus aerostàtics, miradors d’excepció on només el so de la nostra veu trenca el silenci de la sortida del sol per la vall.

L’oferta es completa amb els cursos de vol a motor en avioneta i ultralleuger, una manera diferent de viatjar mentre contemplem La Cerdanya i els Pirineus com mai abans els havíem vist.

T’esperem a l’Aeròdrom de La Cerdanya, el cel als Pirineus.
Imatge Aèria del Camp
Vista aèria de l'aeròdrom

Plataforma i hangars
Plataforma i hangars

PTOP